Bovramova poradna, Strana 19

Brambory princess: Jak na jejich pěstování a sklizeň?

Brambory patří k nejčastějším a nejoblíbenějším plodinám na našich zahradách. Jsou výživné, chutné a...

Kdy a jak na sklizeň brambor?

Brambory jsou jednou z nejoblíbenějších a nejuniverzálnějších plodin, které si můžete vypěstovat na ...

Sklizeň ranných brambor: jak na to?

Rané brambory jsou lahodnou pochoutkou, kterou si můžete vychutnat už na začátku léta. Pokud jste si...

Sklizeň brambor: kompletní průvodce

Brambory jsou oblíbenou zeleninou v české kuchyni. Ročně jich každý z nás sní až 70 kg! Brambor...

Druhá sklizeň rebarbory

Rebarbora je oblíbená zelenina, která se používá hlavně v kuchyni jako surovina pro různé moučníky, ...

Podzimní sklizeň rebarbory: jak na to?

Rebarbora je zajímavá zelenina, která se používá spíše jako ovoce. Její kyselé a šťavnaté řapíky se ...

Sklizeň rebarbory: jak na to?

Rebarbora je oblíbená zelenina, která se využívá hlavně v kuchyni. Její mladé listové řapíky mají př...

Jak sklízet jarní cibulku?

Jarní cibulka je oblíbená zelenina, která se hodí do salátů, polévek, pomazánek i jako ozdoba pokrmů...

Jak na sklizeň červené cibule?

Červená cibule je oblíbenou zeleninou, která se hodí do salátů, polévek, omáček i pečených pokrmů. M...

Jak na pěstování a sklizeň cibule?

Cibule je oblíbená zelenina, která se používá v mnoha kuchyních a receptech. Je bohatá na vitamíny, ...