Bubnové škubačky na drůbež

Bubnové škubačka na drůbež jsou zařízení určená k rychlému a efektivnímu odstranění peří z drůbeže. Jak název napovídá, fungují na principu rotujícího bubnu, který je osazen gumovými nebo plastovými "prsty". Tyto prsty se při otáčení zachytávají do peří a vytrhávají ho z kůže drůbeže.

Nejprodávanější

Bubnová škubačka drůbeže na křepelky, slepice ZM 400
 
10 890 Kč
(9 000 Kč bez DPH)
Bubnová škubačka na drůbež 13kg, PROFI-C
 
14 520 Kč
(12 000 Kč bez DPH)
Bubnová škubačka na drůbež 13kg, PROFI-B  - slepice, husy, kachny
 
13 976 Kč
(11 550 Kč bez DPH)
Bubnová škubačka na drůbež, 13kg, PROFI-A
 
14 198 Kč
(11 734 Kč bez DPH)
Škubačka drůbeže elektrická, Cylindra
 
44 651 Kč
(36 902 Kč bez DPH)
Škubačka drůbeže elektrická, 54 prstů
 
18 039 Kč
(14 908 Kč bez DPH)
12 položek celkem
Bubnová škubačka drůbeže na křepelky, slepice ZM 400
9 000 Kč bez DPH
10 890 Kč
Kód: 17901
Bubnová škubačka na drůbež 13kg, PROFI-B  - slepice, husy, kachny Kód: 15552
Bubnová škubačka na drůbež, 13kg, PROFI-A Kód: 15548
Škubačka drůbeže elektrická, Cylindra Kód: S52701B
Škubačka drůbeže elektrická, 54 prstů
14 908 Kč bez DPH
18 039 Kč
Kód: S52701A

Jak bubnová škubačka funguje?

  1. Spaření drůbeže: Před vložením do škubačky je drůbež spařena horkou vodou, aby se usnadnilo vytrhávání peří.
  2. Vložení do bubnu: Spařená drůbež se vloží do rotujícího bubnu.
  3. Odstranění peří: Gumové nebo plastové prsty na bubnu se zachytávají do peří a vytrhávají ho.
  4. Vyčištění drůbeže: Po skončení procesu je drůbež zbavena většiny peří a připravena k dalšímu zpracování.

Výhody bubnových škubaček:

  • Rychlost: Oškubání drůbeže trvá jen několik sekund.
  • Účinnost: Odstraňuje většinu peří.
  • Snadné použití: Obsluha je jednoduchá.
  • Široké využití: Vhodné pro různé druhy drůbeže (slepice, kachny, husy, krůty).

Kdy se bubnové škubačky používají?

Bubnové škubačky jsou nepostradatelným nástrojem v:

  • Domácích chovech: Pro vlastní spotřebu.
  • Malých farmách: Pro menší produkci drůbeže.
  • Velkochovech: Pro zpracování většího množství drůbeže.
  • Jatkách: Jako součást zpracovatelského procesu.